Spolužácí - wtf is this shit?
4 posters
Sekunda forever! :: Sekunda :: Třída
Strana 1 z 1
Spolužácí - wtf is this shit?
Mým úkolem je svrhnout spolužáky, se všemi těmi diktatorskými adminy, kteří trpí mocenským komplexem, mažou bezdůvodně příspěvky, hrají si s nastavením, mažou poslední aktivity, takže nevím, kam kdo a co přispěl. Odteď budu chodit jen sem, jsou zde rozumní admini <3 a doufám, že se zde můžu vyjádřit k čemukoliv. Diskuze 3 lidí je sice velice fajn (s vámi si mohu popovídat téměř o všem) , ale přesto budu propagovat forum stejně otravně jako dříve, ba i víc. Doufám, že začne přispívat co nejvíce nových tváří (Filip musí, můj Wizard na něj udělil kletbu)
Vojta- hl. naběratel nových členů
- Poèet pøíspìvkù : 84
Re: Spolužácí - wtf is this shit?
Ty anarchisto ! Od dneška tě jmenuju hlavním naběratelem nových členů . Btw zapoměl jsi na Káju nick: jaVojta napsal:Mým úkolem je svrhnout spolužáky, se všemi těmi diktatorskými adminy, kteří trpí mocenským komplexem, mažou bezdůvodně příspěvky, hrají si s nastavením, mažou poslední aktivity, takže nevím, kam kdo a co přispěl. Odteď budu chodit jen sem, jsou zde rozumní admini <3 a doufám, že se zde můžu vyjádřit k čemukoliv. Diskuze 3 lidí je sice velice fajn (s vámi si mohu popovídat téměř o všem) , ale přesto budu propagovat forum stejně otravně jako dříve, ba i víc. Doufám, že začne přispívat co nejvíce nových tváří (Filip musí, můj Wizard na něj udělil kletbu)
Ze spolužáků jsem se už smazal. Důležité věci (Duřtovinky :) ) jsem přesunul sem, napsal, ať sem členové jdou a nábor pokračuje ve škole. Děkuji za rank, hned se cítím "důležitější" xD
Vojta- hl. naběratel nových členů
- Poèet pøíspìvkù : 84
Ano... dosti to tam suckuje, aspoň si Honza vychutná své hořké "výtězství" (viď Davide ), že všechny vypudil, a ti co zbyli nepíšou
Tuňák- Admin
- Poèet pøíspìvkù : 102
budu chtit masla videt az se koukne po 5 letech na spoluzaky(tak casto tam asi chodi)
ondra- Poèet pøíspìvkù : 4
Sekunda forever! :: Sekunda :: Třída
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: