Noobs, kiddies
3 posters
Sekunda forever! :: Sekunda :: Třída
Strana 1 z 1
Noobs, kiddies
Jestli se neusmíříte, tak se budu zlobit... a když se zlobím, tak je to opravdu zlé pro nás pro všechny ^^ (Tomáš ví, o čem mluvím, to jsme se dokonce zlobili oba. A jistě víte, o čem je toto téma)
......
.....
....
...
..
.
Banality....
......
.....
....
...
..
.
Banality....
Vojta- hl. naběratel nových členů
- Poèet pøíspìvkù : 84
Re: Noobs, kiddies
A tento topic má jaký smysl?
Tuňák- Admin
- Poèet pøíspìvkù : 102
Tohle klidně smažte/lockněte, s tím souhlasím. Svoji nespokojenost jsem vyjádřil po namáhavé práci zde: https://classsekunda.forumczech.com/obecna-diskuze-o-tomto-foru-f5/co-se-mi-nelb-t43.htm
omg
já neříkám, že je to zbytečné... jen nechápu "smysl"
já neříkám, že je to zbytečné... jen nechápu "smysl"
Tuňák- Admin
- Poèet pøíspìvkù : 102
Smysl je, abyste se přestali hádat a zase začali pěkně odznova bez hádek. Jen jsem poukazoval na to, co se mi nelíbí, jinde jsem se s tím nesetkal, ale budiž, nějak si zvyknu. Neberte to jako útoky proti vašim osobám, zkuste mě taky pochopit. Já byl adminem pěkně dlouhou dobu, málem jsem byl admin na 2 dosti navštěvovaných serverech v day of defeatu, na forech jsem už asi od března 2006, měl jsem asi 5 for. Každý má na adminství jiný názor, mně se prostě tohle nelíbí, ale nic s tím nenadělám. Jen vám vkládám podnět k zamyšlení, zda je tohle skutečně správné vůči členům, co tu jsou. No nic, nechme už tohle, musel jsem to říct, jelikož mi to dost leželo na srdci. Děláte svoji práci dobře, ale občas se mi nelíbí styl. Tak jo, už se o tomhle nebavme (možná tak v mém topicu) , tohle vymažte a zase se normálně bavme, bez hádek, jako kamarádi.
Sekunda forever! :: Sekunda :: Třída
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: