Sekunda forever!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

CO SE MI NELÍBÍ

3 posters

Goto down

CO SE MI NELÍBÍ Empty CO SE MI NELÍBÍ

Příspěvek  Vojta Fri Dec 26, 2008 12:51 am

Dobře, poukazoval jsem na to v jiných topicích, kontaktoval adminy (eh, je pozdě večer, nepamatuji si, ale jednoho určitě) a zatím žádné změny, pokračujete v tom, co děláte, jako by se nechumelilo, takže tady je výčet toho, co se mi vůbec nelíbí (+ názorné příklady) Pokud se ani jediná z těchto věcí nezmění, končím tady.

1.)Editování příspěvků, lockování témat:
Setkali jsme se mnohokrát s tím (tedy aspoň já) , že nám byl příspěvek zeditován. V takové míře se mi to v žádném jiném foru nedělo a tohle je dosti přehnané, nesouhlasím s tím. Stalo se někdy adminovi, že by mu byly příspěvky kvůli každé prkotiny zeditovány, nebo byl změněn jejich obsah? Ne? Čím to asi je? Dělají to admini, respektive jeden admin. Chci, aby nad svým počínáním popřemýšlel. A zde tedy příklady: Moje téma Merry Christmas (https://classsekunda.forumczech.com/zpravy-pro-uzivatele-fora-f10/merry-christmas-t36.htm) bylo kompleně zeditováno. Bez mého povolení byl do něj vložen stupidní obrázek (nemohl si autor dát práci vytvořit svůj vlastní příspěvek a strkat ho tam? Já měl svůj, kde jsem měl svůj obrázek, svoje přáníčko! Tak mi to zkažte) a poté bylo téma přesunuto do sekce, čímž byla kompletně zruinována diskuze, takže jsem se ani nemohl ohradit, ani diskutovat o Vánocích. Je toto fér? Říkám vám, není!
Dále moje téma zamykání. https://classsekunda.forumczech.com/obecna-diskuze-o-tomto-foru-f5/zamykani-t15.htm Upozorňoval jsem předem, že se mi tohle nelíbí. "Dobře, napravíme" , byla odezva.
Načež mi bylo zamknuto další téma https://classsekunda.forumczech.com/off-topic-f4/vojtovy-herni-pibhyzabil-jsem-t17.htm , že prý bylo pokládáno za spam. To nikdo nemůže přečíst size 0, kde píšu, e bych tam přispíval? Příspěvek byl "Zabil jsem Vlada, toho děvkaře" . To nemohl třeba Tomáš odepsat, jaké měl s Vladem zkušenosti? Kdybych napsal druhý den, koho jsem zase zabil, mohlo by se o tom vřele diskutovat. Ale ne, téma je zamítnuto, označeno za spam a musím vymáhat, aby mi bylo otevřeno, dále měnit jeho obsah (čímž jsem strávil dalších 10 minut) , aby náhodou nebylo označeno jako spam. Máme lehce nad stovkou příspěvků, je tohle zapotřebí?
Vyhrabal jsem jedinou adminovu zprávu zamknutou adminy. Ano, tady není co řešit, admin žádá o adminství, to mohl udělat skrz soukromou zprávu, zamknuto, vyřešeno,v pořádku https://classsekunda.forumczech.com/hbitov-f6/zprava-pro-hanka-t3.htm
Takže hrabu v second handu a nacházím další téma, opět moje, nazvané Studna. https://classsekunda.forumczech.com/welcome-f8/studna-t35.htm . Studna napíše příspěvek, načež je jeho KOMPLETNÍ OBSAH celý zeditovaný. Místo toho, aby do něj bylo slušně napsáno "Zeditováno Tomášem: Prosím, přečti si pravidla, příště nepiš příspěvky typu "hahahahahaha" , "lol" , "omg" , "LoLaZoR^"" , v druhém příspěvku je nebohý Studna sprdnutý tak, že už se bojí na forum vkročit, aby nedostal ban a místo toho, abychom mu pomohli a řekli, jak se příspívá, je téměř vyhnán. A potom je tradičně zeditován příspěvek, tentokrát adminův, načež admini svými hádkami zruinují forum. Nejde se shodnout, omg? Nemůžete si to dohodnout po ICQ, či jiném messengeru? Tak když máte každý na pravidla jiný názor, vytvořte taková, aby se líbila vám oběma... nebo nebuďte 2 admini, to nikdy nevěstí nic dobrého.
Duřtovinky https://classsekunda.forumczech.com/tida-f2/dutovinky-t20.htm : Myslím, že off topic je v skoro každém topicu. Pokud si dovolím vůbec něco od tématu ceknout, hned mě seřvete? A co tohle téma, zde si vesele chatujete? Mohu vás seřvat? https://classsekunda.forumczech.com/off-topic-f4/mafia-2-new-trailer-hd-version-t13.htm Absurdní, menší off topic bych dovolil, klidně i takový v Mafia foru... tak na mě neřvěte a nebo nedělejte to, za co nadáváte.
Zase mi byl zeditován post, tentokrát zde https://classsekunda.forumczech.com/off-topic-f4/erveny-trpaslik-t19.htm . Kvůli tomu, že si myslíš, že mám někde gramatickou chybu, mi nebudeš snad editovat post. Ses posral, ne? Byl bych rád, kdyby ses zklidnil a needitoval vše, co ti příjde pod ruku. A překopat mi příspěvek kvůli gramatický chybě, to je šílený. A já s tím nesouhlasím. Viděl jsi nějaké jiné forum, kde by se tohle dělalo? Já ne, tak si to odpusť.

2.) Neaktivní členové
https://classsekunda.forumczech.com/zpravy-pro-uzivatele-fora-f10/oznmen-neaktivni-lenove-t31.htm Mazat po 5 dnech existence fora neaktivní členy? Tato operace se dělá tak jednou ročně. Nesnažíš se pro forum udělat až moc? Děláš toho tolik, že foru škodíš. Chci, aby tohle forum zůstalo a dalo se tu normálně diskutovat. Někdo sem příjde po týdnu a bude si znovu registrovat účet? Ztratí dalších 5 minut? Absurdní, je nás tady špetka, buďme rádi za každého. Ono tohle celkem dost odrazuje, že. Takže prosím až za rok. Samozřejmě, můžeš oponovat, že's nikoho nesmazal, ale ruku na srdce, mazat jsi chtěl. A možná i budeš, doufám, že můj účet po vytvoření tohoto tématu nezmizí za "příliš vysokou aktivitu" nebo něco podobného.

3.) Hádky adminů
Proč se vůbec volil druhý admin, když se ani neshodnete. Tomáš dost foru pomohl, ale měl by skutečně povolit. Aspoň trochu, vypadá to, jako by ani jeden z vás neměl zkušenosti s adminováním. Tohle jsem ještě nikdy nezažil, de facto každý diskuze je zruinována locknutím a nebo zeditováním něčího příspěvku. Určete si pravidla, která budou vyhovovat vám oběma. Nesvinňte svými hádkami forum. 5ešte si to po ICQ či jiných messengerech. Možná se vám toto téma zdá moc ofenzivní, ale věřte, že já to myslím dobře. A zkuste se aspoň trochu zamyslet. Je tohle normální? Není.

Takže změňte něco z těchto vyjmenovaných věcí, pročtěte si tento příspěvek, zamyslete se, hlavně mi zde neopravujte gramatické chyby, tohle odmíám kontrolovat a téma nemažte. Předem si kopíruji celý jeho obsah a pokud bude zeditován, překopán, budu naštvaný a celé forum prospamuji slovy "jste slaboši, neumíte adminovat, jděte domů" (no, to radši ne, ale budu si to o vás myslet, na tomhel foru mi záleží až až) Takže mi všechno vysvětlete, udělejte si na mé téma obrázek a hlavně si ho přečtěte a objektivně zodpovězte (ne slovy "jdi do prdele, debile" nebo něco podobného) . A skutečně, pokud se nic nezmění, já končím. Tohle je tyranizace, aspoň já to tak vidím. A téma nemažte, nemažte ani mě. Tohoto výtvoru si cením, trval mi okolo 20 minut, tak to respektujte!

(fuj, při kopírování jsem málem klikl na vyjmout xD )
Vojta
Vojta
hl. naběratel nových členů

Poèet pøíspìvkù : 84

Návrat nahoru Goto down

CO SE MI NELÍBÍ Empty Re: CO SE MI NELÍBÍ

Příspěvek  Tuňák Fri Dec 26, 2008 1:26 am

Podívej se... to forum je v plenkách. JSOU tu neshody, ano já vím. S Ondrou jsme měli válečnou poradu. Abych ti pravdu řekl, jestli žiješ v domnění, že mažu členy, tak si radši nejdříve pročti jejich seznam. To že upravuji příspěvky je ten problém, že ty chyby mi MLÁTÍ/BIJÍ/DESTRUUJÍ oči... je to docela hrozný. Jasně, tu a tam nějaká ta chybka, ok proč ne, ale když je to opakovaně, tak mě už jen děsí představa ten topic někdy navštěvovat, a i když už něco měním, tak to dělám tak, abych nezměnil původní smysl postu. Už docela dobře bych ti mohl dát permanentní ban, za výstavní posthunt. Ono je sice moc pěkný zakládat chain topicy, ale když jich udělaš 8, tak je v tom docela bordel... a ono to taky lidé tvého typu adminům moc neusnadňují... aneb nehledej chyby jen v ostatních, ale i v sobě...
Tuňák
Tuňák
Admin

Poèet pøíspìvkù : 102

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Vojta Fri Dec 26, 2008 12:20 pm

Prostě si děláš, co chceš. Podívej se na jiná fora. Např. na gtaforu jsou přísná pravidla, ale tohle se tam nikdy nedělo. A myslím, že každého naštve, když je mu skoro každý jeho příspěvek zeditován, aniž by nemusel být. Myslím, že pernamentní bany jen tak možnost dávat nemáš, jelikož jsi forum nezaložil a myslím, že si teď hraješ na dost velkého frajera, když máš tu funkci a myslíš, že si můžeš dovolit cokoliv. Tak se , prosím, zamysli a trochu ohleduplnosti. Ano, sice si můžeš myslet, že občas posthuntuji, ale je to důvod k tomu mě neustále štvát a kazit mi to tu? Není. A navíc, už jsem se zmiňoval, neposthuntuji. Je mi jedno, kolik mám příspěvků. Ze začátku buďme prosím trochu volnější. Máme sotva 200 příspěvků, jsme tu 3. Budeme se hádat, napomínat, pernamentně banovat? Trochu divné, ne. Pokud se něco nezmění, tak tohle fakt může fakt jít do pekel. Já se jen snažím forum oživit. Pokud vám to vadí, budu psát v menší míře, ale věřte, že se vám skutečně snažím pomoci. A myslím, že byste měli být spíše vděční, bordel tu nedělám. ;)
Vojta
Vojta

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Kraj Fri Dec 26, 2008 12:45 pm

Možná bych to mohl vyřešit, že by byl Tuňák jen moderátor a nebo jen řadový člen...
Kraj
Kraj
Admin

Poèet pøíspìvkù : 58

https://classsekunda.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Tuňák Fri Dec 26, 2008 12:49 pm

...řekl, aniž by přečetl předchozí příspěvek. VŠECKO jsem v něm vysvětlil. A ano, souhlasím, podobné soutěže zakládej méně frekventovaně, ono přeci když se každý den připojím a vždy je nějaká nová soutěž, do které po 3 dnech nikdo nepíše, JE tu v tom bordel. A kdo to zakládá?
A jestli si mysliš, že si hraju na nějakýho frajera, tak jsi na špatný lodi. Nevím, proč někdo PERMANENTNĚ prudí adminy, buďto tím, že porušuje pravidla a pak si ještě stěžuje. Ten problém je holt v tom, že už nevím co říct. Všechno jsem ti dopodrobna vysvětlil v mém předchozím příspěvku. Když budeš tak hodný a přečteš si ho, možná to pochopíš. Co se týče toho ostatního, řeknu ti jediné: Odnauč se dělat ty svoje závěry, nebo se aspoň vytas s něčím logickým
Tuňák
Tuňák
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Vojta Fri Dec 26, 2008 12:57 pm

Plno soutěží? xD Soutěž byla všehovšudy 1 a to 16. prosince. Pak jsem už žádnou neudělal. Ani nevíš, co se tu an foru děje. Sleduj to. Dělej si tu, co chceš, ale pak tu třeba já nebudu. A uvidíte, jak bude forum ožívat, bez mé pomoci. To mě pak ještě budeš volat zpět.
Vojta
Vojta

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Tuňák Fri Dec 26, 2008 12:59 pm

To si věříš Razz , a jestli si myslíš, že se celý vesmír točí okolo tebe, tak ti řeknu překvapení: NE, NETOČÍ Wink
A btw: dobrá, nemám na mysli konkrétně soutěže, ale ty chain topicy, do kterých nikdo nepíše. Celkem jsem jich napočítal 6.

Naposledy upravil Tuňák dne Fri Dec 26, 2008 1:01 pm, celkově upraveno 1 krát
Tuňák
Tuňák
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Vojta Fri Dec 26, 2008 1:01 pm

Já si to vždy myslel, v tom může být ten problém. Každý mi to říká ^^. Ale už se nehádejme, zamysleme se každý nad sebou a snažme si navzájem vyhovět ;) Já byl prostě včera naštvaný nad tou hádkou a musel jsem se vyjádřit, pln vzteku jsem vyplodil toto. I když si vše myslím, nic s tím nenadělám. Tak už toho nechme, ale rád bych to, co se tu děje aspoň omezil.
Vojta
Vojta

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Povolení tohoto fóra: