Mafia 2 - new trailer HD version
3 posters
Sekunda forever! :: Sekunda :: Off-topic
Strana 1 z 1
Mafia 2 - new trailer HD version
I když M2 nefandíte, určitě se podívejte na tento trailer. Je v HD. Příjemnou zábavu.
- kód:
http://www.gametrailers.com/player/43635.html
Re: Mafia 2 - new trailer HD version
Viděl jsem... a kvůli tomhule jsi byl vzhůru do půl třetí ráno?
Promiň, ale to už bych se radši vyspal
Tuňák- Admin
- Poèet pøíspìvkù : 102
Já sem se díval na přímej přenos spike videogame show (dál to nevim)......Tuňák napsal:Viděl jsem... a kvůli tomhule jsi byl vzhůru do půl třetí ráno?
Jo tak proto to bylo tak pozdě... chápuKraj napsal:Já sem se díval na přímej přenos spike videogame show (dál to nevim)......Tuňák napsal:Viděl jsem... a kvůli tomhule jsi byl vzhůru do půl třetí ráno?
Tuňák- Admin
Kdybys viděl, kolik tam bylo mezi jednotlivými videii reklam, tak by ses zcovknulTuňák napsal:Jo tak proto to bylo tak pozdě... chápuKraj napsal:Já sem se díval na přímej přenos spike videogame show (dál to nevim)......Tuňák napsal:Viděl jsem... a kvůli tomhule jsi byl vzhůru do půl třetí ráno?
A do kolika ses na to koukal?Kraj napsal:Kdybys viděl, kolik tam bylo mezi jednotlivými videii reklam, tak by ses zcovknulTuňák napsal:Jo tak proto to bylo tak pozdě... chápuKraj napsal:Já sem se díval na přímej přenos spike videogame show (dál to nevim)......Tuňák napsal:Viděl jsem... a kvůli tomhule jsi byl vzhůru do půl třetí ráno?
Tuňák- Admin
No na kompu jsem byl do 2:00 dal si budíka na 3:59 a usnul....potom sedl ke kompu, asi 1:30 jsem se koukal a čekal na M2 potom jsem napsal Mafia fora a šel si lehnout a spal až do 10:00..Tuňák napsal:A do kolika ses na to koukal?Kraj napsal:Kdybys viděl, kolik tam bylo mezi jednotlivými videii reklam, tak by ses zcovknulTuňák napsal:Jo tak proto to bylo tak pozdě... chápuKraj napsal:Já sem se díval na přímej přenos spike videogame show (dál to nevim)......Tuňák napsal:Viděl jsem... a kvůli tomhule jsi byl vzhůru do půl třetí ráno?
Bože...Kraj napsal:No na kompu jsem byl do 2:00 dal si budíka na 3:59 a usnul....potom sedl ke kompu, asi 1:30 jsem se koukal a čekal na M2 potom jsem napsal Mafia fora a šel si lehnout a spal až do 10:00..Tuňák napsal:A do kolika ses na to koukal?Kraj napsal:Kdybys viděl, kolik tam bylo mezi jednotlivými videii reklam, tak by ses zcovknulTuňák napsal:Jo tak proto to bylo tak pozdě... chápuKraj napsal:Já sem se díval na přímej přenos spike videogame show (dál to nevim)......Tuňák napsal:Viděl jsem... a kvůli tomhule jsi byl vzhůru do půl třetí ráno?
Tuňák- Admin
Ale tak ne že bych fandil, to ne, ale až to vyjde, tak si to koupím. Na fandění jsem tady měl Warhammer, jinak nic už teď nesleduji.
Vojta- hl. naběratel nových členů
- Poèet pøíspìvkù : 84
Sekunda forever! :: Sekunda :: Off-topic
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: