Sekunda forever!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zamykání?

2 posters

Goto down

Zamykání? Empty Zamykání?

Příspěvek  Vojta Tue Dec 16, 2008 11:48 am

Je nutné zamykat vše, co se dostane pod ruku? Jelikož je forum nové, myslím, že ne. Vyřšené problémy samozřejmě ano, ale k některým tématům se mohlo jistě něco dodat (jako například ty podpisy, včera též nefungovaly a chtěl jsem tam připsat, abyste se podívali do nastavení, marně) . Každopádně, je to vaše politika, já do toho kecat nebudu. Ač má zpráva může znít podrážděně, snažím se jen poradit. Jsme noví a potřebujeme rozjet co největší diskuzi v co největším počtu témat. Takže i když třeba já založím téma a třeba po měsíci neaktivním psaní bude přesunuto do hřbitova, budu smutný, protože do něj kdokoliv a kdykoliv může napsat (samozřejmě třeba něco uživečného, ne nějaké spamy) . Takže narozdíl od jiných for, já psaní do starých témat toleroval, pokud tam teda bylo možné cokoliv inteligentního připsat a nebo na dané téma diskutovat. Pokud ale bylo vyřešeno (jako některá zamknutá zde) , tak chválím vaši práci, není co řešit. :)
Vojta
Vojta
hl. naběratel nových členů

Poèet pøíspìvkù : 84

Návrat nahoru Goto down

Zamykání? Empty Re: Zamykání?

Příspěvek  Kraj Tue Dec 16, 2008 3:23 pm

Vojta napsal:Je nutné zamykat vše, co se dostane pod ruku? Jelikož je forum nové, myslím, že ne. Vyřšené problémy samozřejmě ano, ale k některým tématům se mohlo jistě něco dodat (jako například ty podpisy, včera též nefungovaly a chtěl jsem tam připsat, abyste se podívali do nastavení, marně) . Každopádně, je to vaše politika, já do toho kecat nebudu. Ač má zpráva může znít podrážděně, snažím se jen poradit. Jsme noví a potřebujeme rozjet co největší diskuzi v co největším počtu témat. Takže i když třeba já založím téma a třeba po měsíci neaktivním psaní bude přesunuto do hřbitova, budu smutný, protože do něj kdokoliv a kdykoliv může napsat (samozřejmě třeba něco uživečného, ne nějaké spamy) . Takže narozdíl od jiných for, já psaní do starých témat toleroval, pokud tam teda bylo možné cokoliv inteligentního připsat a nebo na dané téma diskutovat. Pokud ale bylo vyřešeno (jako některá zamknutá zde) , tak chválím vaši práci, není co řešit. Smile
Ok napravíme. Problém s podpisy vyřešen, byla chyba v administraci fora, kdy nebyly povoleny....
Kraj
Kraj
Admin

Poèet pøíspìvkù : 58

https://classsekunda.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Povolení tohoto fóra: