|Vojtovy herní příběhy|Zabil jsem...
3 posters
Sekunda forever! :: Sekunda :: Off-topic
Strana 1 z 1
|Vojtovy herní příběhy|Zabil jsem...
Vlada, toho děvkaře. ;(
Rozhodně nemazat, divili byste se, co já všechno zabíjím. Skoro každý den mám aspoň 1 kořist :)
Rozhodně nemazat, divili byste se, co já všechno zabíjím. Skoro každý den mám aspoň 1 kořist :)
Naposledy upravil Vojta dne Tue Dec 16, 2008 4:06 pm, celkově upraveno 1 krát
Vojta- hl. naběratel nových členů
- Poèet pøíspìvkù : 84
Re: |Vojtovy herní příběhy|Zabil jsem...
Sry, ale tohle je spam...přesunuji na hřbitov...
EDIT: Na požádání Vojty vráceno z5.
EDIT: Na požádání Vojty vráceno z5.
Naposledy upravil Kraj dne Tue Dec 16, 2008 4:28 pm, celkově upraveno 1 krát
Děkuji za odemčení, možná se to zdálo jako spam, ale já s tím něco udělám. Budu sepisovat krátké příběhy, jak k tomu došlo.
Vlad is dead, fish are eating him!
"No jo, neměl sis začínat s mojí ženskou!" , zuří Roman. Snaží se ale přesvědčit, aby Nico nezasahoval, že není beztak Mallorie ženská pro něj. Ale Nico že ne, že je ten chlapík využíval a když je hovado, tak si to zaslouží. Šlo se tedy do baru. Chlapská diskuze začala. I když, Vojtova teorie: Není Vlad ženská? Zdrhnul jako malá holčička, které nějaký zlobivý chlapec (to jsem já ^^ ) ukradl na písečku bábovičku. Ještě, že má Vlad dobré kamarády, kteří se o něj starají tak dobře, že se snaží naše hlavní hrdiny pozdržet. Vlad nasedá do autíčka, já ignoruji kumpány, nasedám do svého auta a jede se. Po krátké honičce se Vlad vybourá (malé holčičky přece neumí řídit, to je jasné!) a beží k molu. (asi si jde hrát do vany s lodičkami) Ale já neváhám. Po dalším dvouminutovém rozhovoru Vlad dostane kulku do hlavy. Celkem brutální záběř. Roman se sesune k zemi, co jsem to udělal, a že jsme mrtví , protože má Vlad kumpány všude. Já jako Nico (ten zlobivý hošík!) říkám, že si s nimi poradíme. Hodím strýčka Vlada (to je název mise :) ) do vody a jedu za Romanem, který radši zdrhá, abychom nevzbudili podezření. A tam na nás čekají chlapíci s pistolkami! Oh dang...
Pokračování přístě?
Maybe...
Vlad is dead, fish are eating him!
"No jo, neměl sis začínat s mojí ženskou!" , zuří Roman. Snaží se ale přesvědčit, aby Nico nezasahoval, že není beztak Mallorie ženská pro něj. Ale Nico že ne, že je ten chlapík využíval a když je hovado, tak si to zaslouží. Šlo se tedy do baru. Chlapská diskuze začala. I když, Vojtova teorie: Není Vlad ženská? Zdrhnul jako malá holčička, které nějaký zlobivý chlapec (to jsem já ^^ ) ukradl na písečku bábovičku. Ještě, že má Vlad dobré kamarády, kteří se o něj starají tak dobře, že se snaží naše hlavní hrdiny pozdržet. Vlad nasedá do autíčka, já ignoruji kumpány, nasedám do svého auta a jede se. Po krátké honičce se Vlad vybourá (malé holčičky přece neumí řídit, to je jasné!) a beží k molu. (asi si jde hrát do vany s lodičkami) Ale já neváhám. Po dalším dvouminutovém rozhovoru Vlad dostane kulku do hlavy. Celkem brutální záběř. Roman se sesune k zemi, co jsem to udělal, a že jsme mrtví , protože má Vlad kumpány všude. Já jako Nico (ten zlobivý hošík!) říkám, že si s nimi poradíme. Hodím strýčka Vlada (to je název mise :) ) do vody a jedu za Romanem, který radši zdrhá, abychom nevzbudili podezření. A tam na nás čekají chlapíci s pistolkami! Oh dang...
Pokračování přístě?
Maybe...
Tak se hlavně drž toho, aby to nebyl spam... žádný PH tu nechci
Tuňák- Admin
- Poèet pøíspìvkù : 102
Ale no tak, jsme tu jen 3. Každopádně já vím, co kam spadá a toto téma rozhodně posthunt nebyl. Možná se bude zdát, že si chci nahrabat co největší počet příspěvků svojí aktivitou, ale není tomu tak. Snažím se to dělat pro vás, aby se to tu rozjelo, tak mě nebijte. Mně je naprosto jedno, jaký mám počet příspěvků. Já jen chci, aby se zde žhavě diskutovalo a spolužáci sem přispívali aspoň tak, jako na spoluzaci.cz. Ačkoliv se toto téma mohlo zdát jako spam, nebylo tak myšleno, kdybyste si zase přečetli text napsaný v "size 0" , pochopili byste, že bych sem přispíval více a o tom, koho jsem zabil, by se zde mohlo diskutovat. Takže jsem to musel přetvořit na příběhy, díky vaší nespokojenosti. Snad se budou líbit. Každopádně i vy sem můžete vkládat příběhy, co jste kdy udělali ve hře (například Tomášovy zážitky z left 4 dead bych si rád přečetl... nebo se podělil o ty, které jsem oba prožili v Grand Theft Autu :) )
Já si nestěžuji, jen varuji, avšak s klidným svědomím můžu říct, že jsem si s tvojí dobromyslností jistý. Avšak Tomáš by si s tebou rád popovídal na Steamu, pokud nevadí...
Tuňák- Admin
- Poèet pøíspìvkù : 102
Sekunda forever! :: Sekunda :: Off-topic
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: