Červený Trpaslík
5 posters
Sekunda forever! :: Sekunda :: Off-topic
Strana 1 z 1
Červený Trpaslík
Všiml jsem si, že Ondra též kouká. Já o Trpaslíkovi nevěděl do prázdnin, kdy jsem objevil pátou remasterovanou serii. Tak jsem si ji koupil a moc se mi to zalíbilo. Tak jsem začínal kupovat až do poslední (vycházelo to každý týden, tuším, že devátá) . Pak jsem náhodně našel 1 - 4. Takže už mám všechny. Myslím, že jsem viděl všechno až na třetí a čtvrtou (jsem líný) . Nejvíc se mi líbil díl "Karanténa" v pětce:
První část:
Druhá část:
Třetí část:
"Hošánci zlobili. Copak s nimi uděláme, pane filuto? Ale ne. Kdo by to pak uklízel?" :/
První část:
Druhá část:
Třetí část:
"Hošánci zlobili. Copak s nimi uděláme, pane filuto? Ale ne. Kdo by to pak uklízel?" :/
Vojta- hl. naběratel nových členů
- Poèet pøíspìvkù : 84
Re: Červený Trpaslík
Já je mám, jen jsem se na všechny nekoukal. :)
Blbost
Podle mě je červenej trpajzik pěkná blbost. Koukni na futuramu. Je mnohem lepší...
A nechápu proč si je kupuješ, když si můžeš do vyhledávače napsat "červený trpaslík online" a vyjedou ti tuny odkazů.
Ale je to tvůůůůj boj.
A nechápu proč si je kupuješ, když si můžeš do vyhledávače napsat "červený trpaslík online" a vyjedou ti tuny odkazů.
Ale je to tvůůůůj boj.
Ano, můj boj, nemám ani jednu věc nelegálně. A zatím si nestěžuji. ;)
btw vítej
btw vítej
krach
Až dojdeš na krach. Tak se na mě neobracej.
Jestli se chceš udržet v "komunitě" tak všechno stahuj a kopči.
Davide, porušuješ pravidla. Warezáky tady nechceme, takže klidni hormony. A stejně, nemyslím si, že by Vojta patřil mezi lidi, kterým by hrozil krach a i kdyby jo, je to jeho věc. A taky mi uplně nedochází, proč si hned myslíš, že by se obracel na tebeK!dd napsal:Až dojdeš na krach. Tak se na mě neobracej.
Tuňák- Admin
- Poèet pøíspìvkù : 102
David mě dostal do prekérní situace! Na všechno sice argumentuji, ale teď fakt nevím, co dodat. Výstižný se mi zdá pouze tento smajlík! :
Edit by Vojta: Reason for editing: Cože, kde? Asi bylo moc hodin... a myslím, že je editovat příspěvky kvůli tomuhle naprosto absurdní.. chyby si najdu sám, s tímhle nesouhlasím :/
Edit by Vojta: Reason for editing: Cože, kde? Asi bylo moc hodin... a myslím, že je editovat příspěvky kvůli tomuhle naprosto absurdní.. chyby si najdu sám, s tímhle nesouhlasím :/
Naposledy upravil Vojta dne Wed Dec 24, 2008 1:34 am, celkově upraveno 2 krát (Reason for editing : gramatické chyby ^^)
červený trpaslík
podle mě jeto nejlepší seriál(teda co jsem teďka viděl)jo and merry christmas
a můj nejoblíbenější díl je bílá díra
a můj nejoblíbenější díl je bílá díra
ondra- Poèet pøíspìvkù : 4
rrrrr, zeditoval jsem si příspěvek :p
Jo a Studno nespamuj xD
Jo a Studno nespamuj xD