Loulovy písničky
3 posters
Sekunda forever! :: Sekunda :: Třída
Strana 1 z 1
Loulovy písničky
Loulu máme samozřejmě všichni rádi. Je to vtipný chlapík, který nikdy nespí. Ale občas je i povoleno tropit nějaké lotroviny, když se nudíme. Při pohledu na pana profesora Loulu vám jistě některým zablýsknou oči. Ale říkám vám, nezlobte pana Loulu, buďme rádi, že ho máme! Sice je občas pěkný hajzlík, ale nechtějme zde zase mít suplující profesorku, která po nás chce, abychom před celou třídou zpívali písničku... a ještě k tomu solo! Ne ne ne, (lup!) ty ty ty!
Pořád ještě nevíte, k čemu toto téma je? Je určeno pro vaše výtvory, lépe řečeno, vtipné upravení písniček. Ptáte se, proč toto téma zakládám zrovna já, který vyhlašuje, jak nemá rád úpravu textů? No, dříve ve staré škole, děti si dělaly prdel z písniček. A já slušně zpíval předem přichystaný text. Ovšem, asi po 20tém zpívání písničky Spomal od Pehy, kterou paní učitelka zbožňovala a děti též (já ne!) jsem si zakrýval uši. Zde na GJS sedím vedle Šikla, který každou hodinu vymyslí nějakou perličku. Díky němu jsem se naučil v těchto hodinách trošku blbnout, jelikož Loula kromě trestných minut moc netrestá. A falešným kvílením to začalo. A tento rok jsem znechucen, kvůli dětem, kteří chtějí neustále poslouchat. Takže už i já upravuji některé texty, jelikož zpívání je většinou jen jednou měsíčně a to si ho musím přeci pořádně užít! Prezentuje své výtvory.
Pořád ještě nevíte, k čemu toto téma je? Je určeno pro vaše výtvory, lépe řečeno, vtipné upravení písniček. Ptáte se, proč toto téma zakládám zrovna já, který vyhlašuje, jak nemá rád úpravu textů? No, dříve ve staré škole, děti si dělaly prdel z písniček. A já slušně zpíval předem přichystaný text. Ovšem, asi po 20tém zpívání písničky Spomal od Pehy, kterou paní učitelka zbožňovala a děti též (já ne!) jsem si zakrýval uši. Zde na GJS sedím vedle Šikla, který každou hodinu vymyslí nějakou perličku. Díky němu jsem se naučil v těchto hodinách trošku blbnout, jelikož Loula kromě trestných minut moc netrestá. A falešným kvílením to začalo. A tento rok jsem znechucen, kvůli dětem, kteří chtějí neustále poslouchat. Takže už i já upravuji některé texty, jelikož zpívání je většinou jen jednou měsíčně a to si ho musím přeci pořádně užít! Prezentuje své výtvory.
Vojta- hl. naběratel nových členů
- Poèet pøíspìvkù : 84
Re: Loulovy písničky
Bohužel máme po HV Děják, takže se občas musíme ještě připravovat na test......proto samé poslouchaní, když Šikl vehementně prosazuje hodinu před testem zpívání a o přestávce před Dějákem, potom každého s*re, že to neumí. Hezky to potom vypovídá o jeho inteligenci. Tím ho nijak nenapadám, ale je to osoba zvláštní, neustále se chlubí svým super oblečením, chodí v hip-hop čepici ani neví kdo to je Indy a Wich, neustále si vymýšlí nové stupidní příběhy, otravuje učitele a potom Vanesse brečí na rameni, že si na něj zasedli. Sry vím, že to není k tématu, ale nedalo mi to a musel jsem něco napsat.....Vojta napsal:Loulu máme samozřejmě všichni rádi. Je to vtipný chlapík, který nikdy nespí. Ale občas je i povoleno tropit nějaké lotroviny, když se nudíme. Při pohledu na pana profesora Loulu vám jistě některým zablýsknou oči. Ale říkám vám, nezlobte pana Loulu, buďme rádi, že ho máme! Sice je občas pěkný hajzlík, ale nechtějme zde zase mít suplující profesorku, která po nás chce, abychom před celou třídou zpívali písničku... a ještě k tomu solo! Ne ne ne, (lup!) ty ty ty!
Bohužel máme po HV Děják, takže se občas musíme ještě připravovat na test......proto samé poslouchaní, když Šikl vehementně prosazuje hodinu před testem zpívání a o přestávce před Dějákem, potom každého s*re, že to neumí. Hezky to potom vypovídá o jeho inteligenci. Tím ho nijak nenapadám, ale je to osoba zvláštní, neustále se chlubí svým super oblečením, chodí v hip-hop čepici ani neví kdo to je Indy a Wich, neustále si vymýšlí nové stupidní příběhy, otravuje učitele a potom Vanesse brečí na rameni, že si na něj zasedli. Sry vím, že to není k tématu, ale nedalo mi to a musel jsem něco napsat.....
Souhlasim s tebou..Pravda pravdouci!!!! Nechci nejak pomlouvat ale opravdu Sikl .......
Ovce- Poèet pøíspìvkù : 6
Vojta s nim sedí přece!heny2 napsal:ty ze sedis siklem??? Delas si ze me prdel!
Jinak tu ikonku máš z toho filmu co běžel o silvestru na primě, že jo?? (jméno si už nepamatuji)
Kraj napsal:Vojta s nim sedí přece!heny2 napsal:ty ze sedis siklem??? Delas si ze me prdel!
Jinak tu ikonku máš z toho filmu co běžel o silvestru na primě, že jo?? (jméno si už nepamatuji)
jj.Jmenuje se Austin Powers
Anonymní- Anonymní
Sekunda forever! :: Sekunda :: Třída
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: