Sekunda forever!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Narozeniny

3 posters

Goto down

Narozeniny Empty Narozeniny

Příspěvek  Tuňák Sun Jan 25, 2009 4:43 am

Pokud jste měli / budete mít narozky, řekněte co jste dostali / budete chtít
Já teda rozhodně pujdu do tak 2-4TB HDD, cena tak 15.000 (a méně) ... a víc věcí si asi netroufnu...
Pro méně PC lidičky: 1TB Arrow 1000GB, jedna normální hra má tak 3GB
Tuňák
Tuňák
Admin

Poèet pøíspìvkù : 102

Návrat nahoru Goto down

Narozeniny Empty Re: Narozeniny

Příspěvek  Kraj Sun Jan 25, 2009 7:46 pm

Tuňák napsal:Pokud jste měli / budete mít narozky, řekněte co jste dostali / budete chtít
Já teda rozhodně pujdu do tak 2-4TB HDD, cena tak 15.000 (a méně) ... a víc věcí si asi netroufnu...
Pro méně PC lidičky: 1TB Arrow 1000GB, jedna normální hra má tak 3GB
Tady se někdo víceméně zbláznil. Na co chceš 2000-4000GB? Pokud nestahuješ hry, filmy apod, tak je ti to k ničemu. Zároveň, chtít k narozkám dárek za 15.000? Počítám, že jich bude více......
Jinak bejt tebou bych si koupil tak 4GB RAM.....
Kraj
Kraj
Admin

Poèet pøíspìvkù : 58

https://classsekunda.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Tuňák Sun Jan 25, 2009 10:12 pm

1) Já ty data potřebuju na spoustu věcí, co ty víš jak za to budu rád za 3 roky Rolling Eyes
2) RAM dokupovat nebudu. Jednak si můžu kdykoliv sehnat 2GB od otce z práce, zadruhé mi 1GB na XP vyhovuje a za třetí, já to NEPOTŘEBUJU
GTFO
Tuňák
Tuňák
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Kraj Mon Jan 26, 2009 12:19 am

Tuňák napsal:1) Já ty data potřebuju na spoustu věcí, co ty víš jak za to budu rád za 3 roky Rolling Eyes
2) RAM dokupovat nebudu. Jednak si můžu kdykoliv sehnat 2GB od otce z práce, zadruhé mi 1GB na XP vyhovuje a za třetí, já to NEPOTŘEBUJU
GTFO
K otázce operační paměti: Dnes jsou 2GB průměr, argument, "co ty víš jak za to budu rád za 3 roky" by se hodil spíše sem. Pokuď čteš recenze jinde než na GTA fóru (což asi ne....), tak sis určitě všiml věty např. : "chce to více paměti, abyste mohli hrát bez seku" nebo "pokud chcete jed na nejvyšší detaily, budete potřebovat hodně paměti" apod. Jinak to je asi nějaký nový trend mezi soudruhy z GTA fóra pořizovat si 4000 GB HDD? To ti ten komp dřív vyhoří, než stačíš zaplnit vše. To se klidně vsadím...
Kraj
Kraj
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Tuňák Mon Jan 26, 2009 11:52 pm

OMG, proč se v tom pořád ryješ?!
Ano, čtu recenze i jinde než na gtaforum.cz, a rozhodně tam neřešej jenom hry. Jak tě poslouchám, ty máš počítač jen na zprostředkování zábavy, místo nějakého inteligentního využití. A laskavě už přestaň narážet na to forum, v životě jsi tam nebyl a já taky jako debil furt nemelu něco o mafiaforu (aneb kdo má větší podpis vítězí).
Mně to NAPROSTO vyhovuje a to, že si s něčím jako ty nezahraju L4D je mi teda uplně jedno. Myslíš, že mi to nějak extrémně vadí? Jestli jo, tak seš totální ignorant (o čemž jsem i tak přesvědčen
A kdo tady mluví o 100% zaplnění?! Já neříkám, že za 2 roky zaplním 2000GB, ale nebál bych se že mi to tý doby vyhoří. S počítačem aspoň umim zacházet i jinak než ku hraní her, jako naprostá většina naší třídy Rolling Eyes
BTW jed si na plný detaily nedam, díky Wink
Takže než se příště budeš navážet do fora, tak se na něj nekdy podívej a pročti Rolling Eyes
Tuňák
Tuňák
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Kraj Tue Jan 27, 2009 5:30 pm

Tuňák napsal:OMG, proč se v tom pořád ryješ?!
Ano, čtu recenze i jinde než na gtaforum.cz, a rozhodně tam neřešej jenom hry. Jak tě poslouchám, ty máš počítač jen na zprostředkování zábavy, místo nějakého inteligentního využití. A laskavě už přestaň narážet na to forum, v životě jsi tam nebyl a já taky jako debil furt nemelu něco o mafiaforu (aneb kdo má větší podpis vítězí).
Mně to NAPROSTO vyhovuje a to, že si s něčím jako ty nezahraju L4D je mi teda uplně jedno. Myslíš, že mi to nějak extrémně vadí? Jestli jo, tak seš totální ignorant (o čemž jsem i tak přesvědčen
A kdo tady mluví o 100% zaplnění?! Já neříkám, že za 2 roky zaplním 2000GB, ale nebál bych se že mi to tý doby vyhoří. S počítačem aspoň umim zacházet i jinak než ku hraní her, jako naprostá většina naší třídy Rolling Eyes
BTW jed si na plný detaily nedam, díky Wink
Takže než se příště budeš navážet do fora, tak se na něj nekdy podívej a pročti Rolling Eyes
Hezky, jeden se tu snaží normálně zeptat.......
Jestli jsi tam vůbec někdy byl, tak se měnila pravidla a nikdo tam už tak velké podpisy nemá.
Jestli si myslíš, že mám počítač jen jako zdroj zábavy, tak to se pleteš....
Ale dost, už mě to docela s*re, přepínám a končím......
Kraj
Kraj
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Tuňák Tue Jan 27, 2009 9:32 pm

Nebudu s*át Very Happy
Každopádně, Vojto, mohl by ses taky projevit Suspect
Tuňák
Tuňák
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  K!dd Mon Feb 02, 2009 5:11 pm

Takže ty bys chtěl mít 2000-4000GB?
Můžu se zeptat jestli to využiješ? Nevyužiješ. Jestli si myslíš, že ti vydrží počítač 3 roky bez reinstalace, tak se tedy pěkně pleteš.
Já reinstaluju přibližně 1x za rok možná míň (a to na počítač nejsem zlej) a přitom stratíš fůru dat (vše co máš na Céčku- budeš mít později problém s registry). No a ještě si představ kdyby ti vyhořel hardisk (jako mě před rokem, strašný)

Já mám něco nad 1000GB a nemyslí, že bych to někdy zaplnil. Dříve jsem měl pouze 250GB a nikdy jsem neměl potíže s prostorem....
Ale já zapoměl, že ste "boháči" a můžete si koupit každou blbost. My taky nejsme chudí, ale investujeme do lepších věcí (do nemovitostí). Do něčeho co nám ty peníze vrátí.
A když se bavíme o tich narozkách abych neodbočoval- Tak jsem dostal grafickou kartu a jsem rád. Smile

to Kraj: Pokud tady jsi, tak ti chci říct, ža možná Jirka z práce pojede do německa. Takže tam možná koupí to NBA 2K9 Very Happy
K!dd
K!dd

Poèet pøíspìvkù : 5

http://www.tutorials.cz

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Tuňák Tue Feb 03, 2009 11:50 pm

Tak zaprvé, tento topic je o postování vašich (budoucích) dárků. Ne o rozjímání, zda člověk zaplní 2TB dat.
Zadruhé, když už jdu do koupě HDD při upgradu z 140GB (!!!), asi si budu kupovat 100GB HDD, že? Rolling Eyes
Za třetí, nevím proč v 90% svých příspěvcích řešíš peníze. Pokud ti tak hrozně vadí že se tu řeší něco, na co si tady pán evidentně nemůže dovolit, ať podobné příspěvky nečte.
A za čtvrté, kolik NBA dílů máš (ročníky)?
Tuňák
Tuňák
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Kraj Wed Feb 04, 2009 12:02 am

Tuňák napsal:Tak zaprvé, tento topic je o postování vašich (budoucích) dárků. Ne o rozjímání, zda člověk zaplní 2TB dat.
Zadruhé, když už jdu do koupě HDD při upgradu z 140GB (!!!), asi si budu kupovat 100GB HDD, že? Rolling Eyes
Za třetí, nevím proč v 90% svých příspěvcích řešíš peníze. Pokud ti tak hrozně vadí že se tu řeší něco, na co si tady pán evidentně nemůže dovolit, ať podobné příspěvky nečte.
A za čtvrté, kolik NBA dílů máš (ročníky)?
Heh, tohle je první od 2K na PC, jinak tam byly ty arkádové šity od EA....
Kraj
Kraj
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Povolení tohoto fóra: