Gamesy - Co teď aktuálně paříte??
3 posters
Sekunda forever! :: Sekunda :: Off-topic
Strana 1 z 1
Gamesy - Co teď aktuálně paříte??
Tak já teda hraju momentálně toto: Pro Evolution Soccer 09, TMN UNITED FOREVER
Naposledy upravil Tuňák dne Mon Dec 15, 2008 2:32 am, celkově upraveno 1 krát (Reason for editing : Porušování pravidel, xD)
Hry
Já hraji Left 4 Dead (l4d.com) a GTA 4... a úplně mi to stačí. Jestli chcete, dám sem nějaký screeny / videa z obou her
Naposledy upravil Tuňák dne Mon Dec 15, 2008 2:41 am, celkově upraveno 1 krát
Tuňák- Admin
- Poèet pøíspìvkù : 102
Re: Gamesy - Co teď aktuálně paříte??
V noci hraješ taky?? Já bych se zbláznil......Tuňák napsal:Já hraji Left 4 Dead [url=l4d.com]l4d.com[/url] a GTA 4... a úplně mi to stačí. Jestli chcete, dám sem nějaký screeny / videa z obou her
Já standartně hraju přes noc z pátku na sobotuKraj napsal:V noci hraješ taky?? Já bych se zbláznil......Tuňák napsal:Já hraji Left 4 Dead [url=l4d.com]l4d.com[/url] a GTA 4... a úplně mi to stačí. Jestli chcete, dám sem nějaký screeny / videa z obou her
Tuňák- Admin
Myslel jsem l4dead....to že v noci je to o kejhák...Tuňák napsal:Já standartně hraju přes noc z pátku na sobotuKraj napsal:V noci hraješ taky?? Já bych se zbláznil......Tuňák napsal:Já hraji Left 4 Dead [url=l4d.com]l4d.com[/url] a GTA 4... a úplně mi to stačí. Jestli chcete, dám sem nějaký screeny / videa z obou her
No a co, je to good hra a tak hrozný to neniKraj napsal:Myslel jsem l4dead....to že v noci je to o kejhák...Tuňák napsal:Já standartně hraju přes noc z pátku na sobotuKraj napsal:V noci hraješ taky?? Já bych se zbláznil......Tuňák napsal:Já hraji Left 4 Dead [url=l4d.com]l4d.com[/url] a GTA 4... a úplně mi to stačí. Jestli chcete, dám sem nějaký screeny / videa z obou her
hodim vidko, jdu hrát
Tak vidko nebude, nejdeou frapsy
Tuňák- Admin
No, tak her je spousta. Nejvíce teď využívám televizi, lehnu si, sleduji pořady, nebo hraji Grand Theft Auto 4 (už mám 10% ) jak po multiplayeru (<3 závody) nebo po singleplayeru. Dále je zde asi Counter Strike: Source, který hraji s kamarádem ze staré školy. Zbožňuji zde awp, dá se s ním mířit mnohem snadněji, než v 1.6. Takže klasika - de_dust2 , awp_ mapy a cs_assault. Dále asi Axis & Allies, snažil jsem se připojit do nejlepšího klanu ve hře, nevzali mě. Ani nezkusili můj skill, prostě řekli ne. Asi kvůli věku. Ale druhý klan, který byl nejlepší, ale rozpadl se, si mě trénuje. Snaží se dostat zpět do starých kolejí a včera nejlepší klan porazil 2:0 . Tak snad se mi povede zde. Samozřejmě i Day of Defeat: Source, ale už ne tolik. Pouze [=Elites=] věže a dod_donner. Minimálně Counter Strike 1.6, když mi Studna nabídne. A Left 4 dead jsem už asi týden nehrál.
Vojta- hl. naběratel nových členů
- Poèet pøíspìvkù : 84
Kdyby jsi měl zájem, písni...Vojta napsal: A Left 4 dead jsem už asi týden nehrál.
Tuňák- Admin
No tak jsem si koupil Half-Life 2 s Half-Life deathmatch a musim říct fakt pařba.....
EDIT: Asi si koupim taky Counter Strike 1.6...
EDIT: Asi si koupim taky Counter Strike 1.6...
hmmm... škoda, že mi nejede
ale když koupíš CS Anthology, bude tam i CS:CZ a to hrát jde normálně
ale když koupíš CS Anthology, bude tam i CS:CZ a to hrát jde normálně
Tuňák- Admin
Už skoro nehraji, hlavně díky tomu, že mě totálně pohltilo GTA 4. A Counter Strike: Source mě baví mnohem více, samozřejmě díky snadnějšímu míření (Spray & pray ftw!) . A hlavně s awpčky umím. :) A s kamarádem ze staré školy hrajeme 1v1 celkem často. On hraje hrozně zákeřně, narozdíl od Studny to umí. V de_dust2 kempí na spawnu s awp a to bych ho nejradši zabil, když je tak rychlý, že mu občas nestačím dát ani dmg s maverickem (a s tím mi to v css jde) . A jeho používání automatů :/ a brokovnicí (s kterými je opravdu skvělý :/ ) mě už taky štve. Často celkem při hraní zuřím a to skoro nikdy nedělám. (maximálně tak v pokoji, ale že bych vyjadřoval své emoce do hry, to ne)
Doteď pamatuji, jak jsem byl u tebe doma a někdo tě v DoD:S pwNzoRRrRoVallL!!!!11one a ty jsi uplně nasranej praštil pěestí do stolu, až se ti svalilo rádio na bok
Tuňák- Admin
Ale no tak, to se děje jen občas ^^ (/me hides)
Tuňák- Admin
Kraj napsal:Tak já teda hraju momentálně toto: Pro Evolution Soccer 09, TMN UNITED FOREVER
Tak Trackmanii jsem jeden čas hrával. Tuším, že někdy v počátku roku 2007. Pak jsem přestal, nějak mě začaly bavit střílečky. Ale myslím, že kdybys chtěl 1v1 (v náhodných mapách, všech prostředí) , myslím, že bych mohl být stále ještě vyrovnaným soupeřem, jelikož se pořád cítím, aspoň na rallye (jediné prostředí, kde jsem měl více výher než proher a nerozhodně :) ) a snow (které mi taky moc dobře šlo) . Hrával jsem pár měsíců opravdu aktivně a jeden čas jsem v rallye býval 1800 z nějakých 100 000 hráčů ve světovém žebříčku. Takže pokud by ses cítil (no, v coastu a poušti mě asi převezeš, to mi nikdy moc nešlo) , můžeš mě kontaktovat. Doufám, že když budeme hrát stadion, objeví se jak fullspeed tak techy. V lol mapách nehodlám soutěžit, délka maximálně 1 minutu 30 sekund. ;)
a buď rád že nevíš, co tak k tomu měl původně připsaný
Tuňák- Admin
Tak dámy a pánové (hlavně ty Vojto), jsem šťastným majitelem Day of Defeat: Source....
hehe, gratz
Takže... máš dnes večer čas?
Ačkoliv bych spíš hrál "jiné" hry, proč ne...
Ačkoliv bych spíš hrál "jiné" hry, proč ne...
Tuňák- Admin
Hrajte vy 2 proti mně. Já budu hrát se sekundární zbraní raket ve wehrmachtu (c96)
Historka 1v1 - já a Tomáš:
Tomáš: Co je tohle za zbraň?
Já: To je zbraň na blízko
Tomáš: No, to je zbraň leda tak na hovno!
Tak víte, na co se těšit, přidej si mě na Steamu, Ondro - www.steamcommunity.com/id/torquenz
Historka 1v1 - já a Tomáš:
Tomáš: Co je tohle za zbraň?
Já: To je zbraň na blízko
Tomáš: No, to je zbraň leda tak na hovno!
Tak víte, na co se těšit, přidej si mě na Steamu, Ondro - www.steamcommunity.com/id/torquenz
Ok klidně někdy třeba přes vánoce dáme....Vojta napsal:Kraj napsal:Tak já teda hraju momentálně toto: Pro Evolution Soccer 09, TMN UNITED FOREVER
Tak Trackmanii jsem jeden čas hrával. Tuším, že někdy v počátku roku 2007. Pak jsem přestal, nějak mě začaly bavit střílečky. Ale myslím, že kdybys chtěl 1v1 (v náhodných mapách, všech prostředí) , myslím, že bych mohl být stále ještě vyrovnaným soupeřem, jelikož se pořád cítím, aspoň na rallye (jediné prostředí, kde jsem měl více výher než proher a nerozhodně ) a snow (které mi taky moc dobře šlo) . Hrával jsem pár měsíců opravdu aktivně a jeden čas jsem v rallye býval 1800 z nějakých 100 000 hráčů ve světovém žebříčku. Takže pokud by ses cítil (no, v coastu a poušti mě asi převezeš, to mi nikdy moc nešlo) , můžeš mě kontaktovat. Doufám, že když budeme hrát stadion, objeví se jak fullspeed tak techy. V lol mapách nehodlám soutěžit, délka maximálně 1 minutu 30 sekund.
Sekunda forever! :: Sekunda :: Off-topic
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: