Moderátor?
3 posters
Strana 1 z 1
Moderátor?
Nečekal jsem, že bych tuto funkci získal, i mi to bylo tak nějak jedno, ale děkuji. Jen chci podotknout, že ještě nikdo nemoderuje anglické forum. Doufám, že se to tu rozjede, aspoň se o to pokusím... a pokud ne, snad bude diskuze ve třech celkem milá. Bohužel někteří lidé neumí využívat forum, pokusím se o nějaké tutoriály, až budu mít více času. ;)
Vojta- hl. naběratel nových členů
- Poèet pøíspìvkù : 84
Re: Moderátor?
Ano. Tady jde o to, že ty, jakožto třetí nejaktivnější uživatel máš právo na MODa EOF. GL, HF
Tuňák- Admin
- Poèet pøíspìvkù : 102
Snad se příště můžeš domluvit se mnou, ne? Neměl bych námitky, ale ty děláš, jako kdybych neexistovalTuňák napsal:Ano. Tady jde o to, že ty, jakožto třetí nejaktivnější uživatel máš právo na MODa EOF. GL, HF
Promiňte mistře... už se to nebude opakovat
Tuňák- Admin
Kraj napsal:Snad se příště můžeš domluvit se mnou, ne? Neměl bych námitky, ale ty děláš, jako kdybych neexistoval ;)Tuňák napsal:Ano. Tady jde o to, že ty, jakožto třetí nejaktivnější uživatel máš právo na MODa EOF. GL, HF ;)
netušil jsem, myslel jsem, žes mi to udělil ty, jinak bych se zeptal ^^
Já jsem snad ale někde psal, že se o to nemá žádat, ale že si cíl najdeme sami... w/e
Tuňák- Admin
Ne, takhle jsem to nemyslel, mně je úplně jedno, zda jsem mod nebo ne, ale tak kdybych věděl, že jsi mi to udělil ty, zeptal bych se Ondry, zda s tím souhlasí.
Kvůli tomuhle mě nemusíš ignorovat, trochu jsi se pomátl, ne?Tuňák napsal:Promiňte mistře... už se to nebude opakovat
Vždyť se omlouvam... omg
Tuňák- Admin
Ehm, já jsem to psal ještě předtím, tak co to omg??Tuňák napsal:Vždyť se omlouvam... omg
Nemohlo by se tohle vyřešit někde jinde? ;)
Ne, protože nikde jinde než na steamu neníVojta napsal:Nemohlo by se tohle vyřešit někde jinde?
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: