Vojta je tu!
2 posters
Sekunda forever! :: Sekunda :: Welcome
Strana 1 z 1
Vojta je tu!
Asi co nejdříve dostanu BAN . :( Protože budu spamovat, samozřejmě též flámovat (hlavně je vyvolávat!) , nadávat, hádat se, rvát svůj offtopic všude a budu štvát všechny okolo.
Schválně, kdo mi na to skočil :p Budu velice aktivní, rozvíjet plodnou diskuzi a samozřejmě spamovat, ale všechna témata se pokusím vkládat do správných sekcí. Prostě vzorňák :) Jsem rád, že máme forum po tak dlouhé době (a mé velice otravné propagaci) a mohu říci "Let's rock now, own these noobs!"
Schválně, kdo mi na to skočil :p Budu velice aktivní, rozvíjet plodnou diskuzi a samozřejmě spamovat, ale všechna témata se pokusím vkládat do správných sekcí. Prostě vzorňák :) Jsem rád, že máme forum po tak dlouhé době (a mé velice otravné propagaci) a mohu říci "Let's rock now, own these noobs!"
Vojta- hl. naběratel nových členů
- Poèet pøíspìvkù : 84
Re: Vojta je tu!
Štěstí, že jsem Admin a ty prťavý písmenka přečíst v editu...
Ať je mezi námi cokoliv, welcome
Ať je mezi námi cokoliv, welcome
Tuňák- Admin
- Poèet pøíspìvkù : 102
Přesunuto do (nové) správné sekce
Tuňák- Admin
Musím se tu nepřed rozkoukat, v tom přesouvání je celkem zmatek, ale měli bychom nové sekce vytvořit co nejdříve, v co největším finálním počtu. :) Vlastnil jsem staré forum, tam bylo sekcí habaděj, ale při neúspěšném přesouvání na placený hosting se na free hostingu smazalo. -,- Což je škoda, mohl jsem vám vyjmenovat všechny své sekce. Teď už si to po roce a půl nepamatuji. :(
EDIT: Ta malá písmenka dokážeš přečíst v pohodě, i když nejsi admin. Stačí můj příspěvek buď quotovat a nebo vložit do wordu/internetového prohlížeče. :p
EDIT: Ta malá písmenka dokážeš přečíst v pohodě, i když nejsi admin. Stačí můj příspěvek buď quotovat a nebo vložit do wordu/internetového prohlížeče. :p
Nebo ctrl + c, ctrl + v kamkoliv... prostě hodně možností
Tuňák- Admin
Vojta je nejaktivnějším členem tohoto fora. Jednou se to muselo stát... a taky se to stalo! *Poklona, poklona, ááh, děkuji, jste skvělé publikum! Rrr, ty tam vzadu, co na mě děláš přisprostlé posunky?!" :/
Vojta napsal:Vojta je nejaktivnějším členem tohoto fora. Jednou se to muselo stát... a taky se to stalo! *Poklona, poklona, ááh, děkuji, jste skvělé publikum! Rrr, ty tam vzadu, co na mě děláš přisprostlé posunky?!" :/
Nazýval bych to spíše "vyjadřováním oplzlých návrhů na strávení tvého večera"
Tuňák- Admin
Tomáši, máš večer čas? ^^ <3
Sekunda forever! :: Sekunda :: Welcome
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: